Мамина молитва

Анатолий Павленко
Скільки  слів  на  світі  є  хороших –
І  перелічити  не  берусь.
Та  яке  із  них  зрівнятись  може
З  тими,  що  ми  чуєм  від  матусь.

Мамина  молитва –
Оберіг  в  дорогу.
Мамина  молитва,
Ти – місток  до  Бога.

Щоби  син  був  в  лагоді  з  собою,
В  суєті  не  втратив  голови,
Мама  зі  смиренням  і  любов’ю
За  дитя  читала  молитви.

Мамина  молитва –
Оберіг  в  дорогу.
Мамина  молитва,
Ти – місток  до  Бога.

На  віку  всього  таки  буває,
Час  лихий  хіба  кого  мине –
Мамина  ж  молитва  вириває
З  пастки  безпорадності  мене.

Мамина  молитва –
Оберіг  в  дорогу.
Мамина  молитва,
Ти – місток  до  Бога.

---