Э. Дикинсон. 1392. Hope is a strange invention

Ольга Денисова 2
1392

Надежда – превосходное
Сердца изобретение –
Постоянно работая,
Не снашивается от времени –

Ее электромеханика –
Тайна, знаем одно –
Что она украшает
Все, что жизнью дано.
16-17.07.2013




1392

Hope is a strange invention —
A Patent of the Heart —
In unremitting action
Yet never wearing out —

Of this electric Adjunct
Not anything is known
But its unique momentum
Embellish all we own —