Три рази розводило життя...

Лариса Лорнет
Три рази розводило життя
нас з коханим любим чоловіком,
по півроку, тільки почуття
закривало знов роти базікам.
Перший раз, - щоб був здоровим син 
і в дружини щоб була квартира.
Другий раз, батькам його уклін.
Третій раз,- знайшла собі вампіра.
Покохала, бо розумним був.
Най, най, най, - з ботаніків ботанік.
Оце вам весь скарб, увесь мій Лувр
Інші образи,- то вигадка,- тюль панік.