П веселка

Надежда Рубан
  Пє веселка.         

Хмари  сірі,  не  привітні
Застелили  сонце  ясне,
Покотились  громи  літні,
Вмивається  піднебесна.

Заквітчали  коси  мальви,
Вбралась  лілія  в  фату,
Закружляла  вся  природа
 У  весільному  танку.

Лиш  траві  утяли  коси
Склали  сіно  у  копиці,
П’є  веселка  чисту  воду
Із  джерельної  криниці.

20.07.13.
Автор:Н.П.Рубан.