Щось потойбiчне, сновида чи привид...

Лариса Лорнет
(іронічна лірика)

Щось потойбічне, сновида чи привид   
криками бавивсь всю ніч до світанку,
тих піднесінь відчайдушні мотиви
без привітань сни трощили, мов склянку.
Перше проміня звязало сновиду,
влип, ніби мушка в його павутиння.
Де знайшла мушка і що за повидло
ближче вечері розкаже сумління.

 
Ця ніч тримала нас в обіймах