Весна на пороз

Надежда Рубан
    Весна  на  порозі.
            

Складає  вже  лютий  пожитки
І  посог  ховає  в  поличку,
Відлига  згортає  сніг  в  звитки
Розковує  сонечко  річку.

Живем,  мов  на  полі  чудес,
В  природи  свої  є  програми,
Весна  вже  в  дорозі  до  нас,
Посилає  весна  телеграми.

Забирає  зима  свої  речі
І  грузить  усе  на  лафет,
Пташки  в  своїх  гніздах,  до  речі,
Наводять  уже  марафет.

В  діброви,  сади  і  гаї,
Будуть  птахи  прилітати,
Дорослі   і  діти   малі,
Дуже  раді  весну  привітати…

 
Автор Н.Рубан.