що тоб з того

Ева Китаева
що тобі з того, де я коли, і з ким?
очі-до неба, там, наче льону синь,
там десь за хмарами божий малює син
білою фарбою перисто-кучеві хмари.

що тобі з того, що і чому болить?
ти мене любиш,наче,а наче-ні
рідше за всіх я бачу тебе-у сні,
радше за всіх хочу бачити поруч.

але тепер-я не твоя зоря
ти не моє сонце і теплий день,
все,що мені хочеться-це лишень
спокій і синє небо над головою.