Життя

Ирина Бондарь Левобережная
Таке складне по природі своїй життя.
Людина в життя крізь різні грунти проростає...
До неба тягнеться через палкі почуття,
Ховається вглиб, коли крила свої ламає.

Найвище літати може, коли вона
Радіє життю, і небо своє плекає.
А ти, подружко, невтішна знов і сумна.
Всміхнися, злети, та він же тебе кохає!