Дагъви я зун

Владик Батманов
Шаир я зун сифте камар къачузвай,
Жуваз чидай акур-такур лугьузвай.
Чурурда за зи шииррин гафарал 
Бязи ксар халкьдиз хийир тагузвай. 

Шаир я зун азадвилин гелевай,
Билбилдин сес авай чуьнгуьр гъилевай.
Дагъви я зун,асландин рикl къеневай
Шарвили я гафуни дагъ атlузвай.