Не знищити

Ирина Бондарь Левобережная
Ніби небесними зорями
В морі страждань і розлук
Світяться сльози прозорі,
Зібрані в пригорщі рук...

Тепле, осЯйне, відплакане
Серцем. Кохання моє
ЧЕрвоно світиться маками,
Палко-глибинним стає.

Не засушити, не знищити,
Те, що горить в глибині.
Так, почуваюся вищою.
Бо небайдуже мені...