Я божев льний я божев льний или стихотворение псих

Миша Стан
Скажи мені Боже
Що зі мною бути може
Чому знущається з мене кожен
Адже робити так негоже

Чи може я став божевільний
Моїм другом став мобільний
У нас навіть мозок спільний
А чи може просто я дебільний

Так я не такий як всі я інший
Можливо я у чомусь гірший
Та це не дає вам права
Знову й знову лізти в мої справи

Хто ви такі щоби рішити
Як я маю далі жити
Мені не потрібні ваші слова
У мене є на плечах своя голова

Від ваших шкідливих порад
У житті моєму твориться безлад
Я сам хочу вибирати
За якими правилами мені грати

Можливо я всього не розумію
Та маю я шаленну мрію
Прожити так своє життя
Щоб спогади про мене не пішли у забуття

Я відкрию вам істини нові
У кожного свої таргани в голові 
Та не кожен зізнається добровільно
Що він теж по-своєму божевільний

Ідеальних людей на світі не буває
Кожен з вас цю аксіому знає
Всі ховають своє его в середині
Що поробиш? Така мода нині

Автор: Михаил Стан, ~г. Хмельницький, 19 июля 2013 г.