Крiзь пасма туманiв...

Лариса Лорнет
Крізь пасма туманів,
Крізь пастки твоїх відсторонень,
Хвилиною променів
Плином, крізь вторгнення,
Наче
той дух,
що покинув
Сліпо-галасливе вдоволення.
Емблема орлів,
Ти не матимеш більше удачі!