Така тобi участь...

Лариса Лорнет
Така тобі участь
За спільність потворно брутальну,
За те, що нічого в душі,
Лише той циркуляр-
Твоя справедливість,
Ганебна жадоби фатальність,
Занедбані хащі
твої обмине і останній вівчар.