Родовий герб

Петр Коваль
Прапращур був, можливо, хижаком
Холоднокровним грізним динозавром,
Якому смакувала тепла кров,
А більш близький міг бути хоч і мавром.

В герб родовий, як би він в мене був,
Волів би помістити в центр горнило,
А вище щоб Пегас розправив крила,
Якого прадід мій в підкови взув.

А між Пегасом і горнилом – сніп,
Бо він не тільки означає -  хліб,
Снопами дід на щастя і на згоду 
Вкривав хати від всякої негоди.

І лаконічний «Не нашкодь»  девіз
Ще б написав на тім гербі навскіс.
Червень 2012