Творець?

Петр Коваль
Тут математика і фізика безсилі,
Та й  з логіки не буде геть пуття.
Якщо всесильний і створив? В могилу
Навіщо заганять своє дитя?
Творець? Але не батько - ти нас кинув
І навіть аліментів не платив.
Всевідущий? А нащо кращі гинуть?
Ти разом з нами світ занапастив,
Бо ти - бездушний, ти добру не вчив.
Ти нас попам залишив на поталу.
"Живіть, як учимо, а не, як ми живем..."
Останнє заберуть, а все їм буде мало.
Не нашим - їхнім став кормильцем і отцем.
                06.2012