Вiн до нас не маe дiла

Петр Коваль
Всевишній, якщо є, до нас не має діла,
Створить створив, а далі все без нього зріло.
Життя було, і є, і буде ще жорстоким.
Творцю все це, чомусь, не рушить спокій.
Екзюпері для мене більшу має силу:
«Відповідальні ми за тих, що приручили».
10.06.2012