байдуже

Мила Ли
нехай не я, хай буде інша,
та головне, щоби не гірша.
але вирішувати тобі!
я не твоя уже відтоді...
коротше, с першого побачення,
але яке це має значення?
бо ночі ті не були шовком,
мені байдуже, що пішов ти
туди, де не чекаю я.