Пiсля грози

Петр Коваль
Ще накрапає, зламане гілля
Лишилося опісля буревію.
Вологу не всотала ще земля.
Ще накрапає, небо дощ ще сіє.

Вже посміхнулось сонце променисто
І майже зникли хмари, але ні –
Дощ накрапає, домиває місто.
Це вмите місто до душі мені.

Поділ - історія, і як не мий, а сивий.
А Ви бували в нашому масиві?*
Тут зелень і озера, тут красиво.

А те, чого не любимо, теж є.
                червень 2012

* Мікрорайон Теремки-2 в Києві.