Щоночи вона йому ввижа ться

Вика Максименко
Щоночи вона йому ввижається,
Бо жодна красуня не може витиснути її
З його молодечого,закоханого серця.
Щоночи вона йому ввижається,
Бо знає він,що десь тугою пересновані
дні жіночого чекання,дівочої вірності до нього.
Щоночи вона йому ввижається,
Струнка немов берізка в яснім полі,
З добрими очима,з щедрою усмішкою на соковитих губах,
Бо іншої такої в цілому світі більше не знайти,
І серце кричить:Я люблю тебе такою,іншої не треба.