На новi вершини пiдiймайся

Вика Максименко
На нові вершини підіймайся
І в коханні безмежному знайся,
І в дарунок св’ященний
май за дружину і коханку
Одну і ту ж ти жінку,
І нехай на шляху оминають невзгоди,
І не роблять у домі лихої погоди!