Думки

Тень Непоета
Якби тобі мої думки,
наповнені печаллю,
віддати. Переплетені струмки
від самого початку і до краю:
Момент знайомства,
перша усмішка від серця.
Боже, мені з тобою було просто;
Коли ти поруч, метелики, здається,
намагались розламати
грудну клітину,
а може й спину
розірвати
наполовину.
Ти пам'ятаєш?
Океаничний погляд,
що заворожував,
знаєш,
він, як маленький водоспад,
небезпекою погрожував.

Скажи, а про що мрієш ти?

Якби мені твої думки...


23.07.13.