Було колись на в кра нi

Вика Максименко
Було колись на Вкраїні
Гриміли гармати.
Було колись на Вкраїні
І Мазепу знали.
Було колись на Вкраїні
І синів рубали.
Було колись на Вкраїні
Й татари гуляли.
Було колись на Вкраїні
Й за мову саджали.

22.07.2013