Спочива милий, спочива любий

Вика Максименко
Спочиває милий,спочиває любий
І лиш мене любить
За карії очи і сльози дівочи.
Спочиває милий,спочиває любий
І мій образ милий у серці він носить.
Спочиває милий,спочиває любий,
А мати щоранку скатертину стелить
І його до столу просить.
Спочиває милий,спочиває любий
І красою літа милуються його очи.
Спочиває милий,спочиває любий,
А серце мовляв для мене щастя просить.

22.07.2013