Ой, ввижа ться менi...

Вика Максименко
Ой,ввижається мені Юрасин голос,
Немов пісня солов’я він лине.
Ой,ввижається мені Юрасин дотик ніжний,
Що не раз на тілі відчувала.
Ой,ввижається мені Юрасина усмішка,
Що так манить до поцілунку.
Ой,ввижається мені парфумів Юрасиних
Чаруючий запах
І за цим сумую знов,
Бо нема його зі мною поряд.

22.07.2013