еп центр

Ксения Крюкова
в мене дуже холодна постіль без тебе
поясни, як це сталось. поясниш?
навіть коли не було тебе поруч,
я тебе відчувала завжди.
а тепер що залишилось в мене у серці
крім глибокої грусті й печалі?
розкажи мені, любий, чому відчуваю
себе в епіцентрі ненастя?
поверни почуття, поверни мені душу,
бо без неї так пусто, чуєш?
доведи же, будь ласка, мені ти назавжди,
що твоєю лише я являюсь.