сонце сховалось за хмарами. м сто-марить

Ева Китаева
сонце сховалось за хмарами.
місто-марить.
сонце не завжди любить свої хмари,а тому-проходить повз них і дуже багато п'є.
сонце не снідає,може лише-іноді.
воно медитує,воно невимовно дике.

коли я їду на потязі,сонце приходить до мене в тамбур
і просить йому підкурити.
ми розмовляемо про дерева і квіти,
і про дітей,і про море,звісно,куди без нього.
сонце бере за основу
твою орбіту.
і обертається-навколо кожного.

якщо б усі могли розуміти і бачити сонце,як бачу його я.