на ЗНО было скучно

Лилия Тараканами
Ми - не безліч стандартних "я",
а безліч всесвітів різних.
Хтось встає зі світанком зрання,
а хтось не спить до ночі піздньої.
Всім нам мати одна - це Земля.
Але всі як в абетці літери - від "а" і до "я", -
ми складаємо різні слова.
Як веселка у небі синім, блакитнім,
Ми складаємось з різних сонячних ритмів.
Кожний - море.
Та море різним буває...
То прозоре й спокійне, то шторм нагоняє.
В сердці кожгого з нас різні надії.
В сердці когжного з нас свої віра і мрії.
Тож не треба шукать різницю
чи спільність.
Всі ми - діти Землі. І від стандартів
всі вільні!