Мы зарэ вам залипым таку вжэ-с залипух!

Васыль Брыль-Кобзар
Шо выскочыш аш ф дупПиль К.
Ну, КосиНусав кучм.

А то мы гондэ нуль вуш.
Ты ш башыш но на клушь!
А ну танцюй атсюль, К! Наташц я влас кручу шь!
А власна власьць ны й в Буць сць.

Чытайтэ ш, лапухунь,
Хоть дэ що гонды с тут К.

Вси НовоСця новийШый,
Чым кучмыщ нисциТут фш. Да й ша й, вах, с цыфрай друзь!

КумеКай, дэ й що й ф Бук Ф.
ПильНуй но свий хоць нуль.
От гною та от мух.
Золою втрах сётут.

... Ну, шо во за поВузК?
А! В Рыловыч час бум? То йидьта на маршьРукЦь! Да по пылищы фсюд!
А нашо вам той брук В.