never lie

Лена Шабельник
Засипані очі
Пригнічений шлях
Вона відриває минулого цвях
Спустошені дні
Небезпечна сльоза
Втрачає надію на своє буття

А тіло пульсує
А тіло танцює
Виходить за межі
за межі життя

Маленьке тіло пульсує
Прозоре тіло танцює
Це спосіб гіркого одужання