Не схибиш

Лариса Сергеева 2
Сліпими кроками відстані міряти,
Здійматися-падати, вірити, мріяти,
З хвилюванням вдихати надмірне захоплення
І всі мрії чудові – помічені, схоплені.

Не втонути жадобою в ситій надмірності,
Не псувати себе у ілжі та невірності,
Всі приборкані слабкості залишати у спокої
І від мрії, що поряд, не йти до далекої.

У місця, що хвилюють, завжди повертатися,
Не спиняти свій рух, проте, вміти спинятися,
Всі відкинути сумніви, часу не витрачаючи,
Якщо стрінеш цю мить, ти не схибиш, впізнаючи…

19.08.2013