панаЭХало

Миша Стан
Українець росіянин білорус і таджик
Київ до такого складу вже звик
Хоч раніше такого тут не було
А тепер дивись - панаєхало

Київ став схожим на Вавилон
Тут приїжджих не один мільйон
І кожен хоче щоб йому повезло
Коротше одним словом - панаєхало

Стільки людей у нашій столиці
У нас не бувають порожні вулиці
Тут постійно вирує життя
Всі шукають сюди вороття

Є такі хто пробитися зміг
Київ став домівкою для всіх
Адже Київ це європейська столиця
Сюди вагонами їдуть нові лиця

Не важливо що тут його жде
Кожен як на світло сюди йде
Бізнесмен програміст і мужик
Всіх об'єднує суржик

Язик до Києва доведе
А далі хай буде що буде
Такого бардака ще не було
Поки до Києва не панаєхало

Не важливо здалеку ти а чи зблизька
Всім потрібна київська прописка
Та все ясно що мені тут говорити
Кожен хоче столицю підкорити

Але їм всім це тільки здається
Київ просто так не здається
Адже Київ це вам не село
Даремно вас стільки сюди панаєхало!

Автор: Михаил Стан, г. Киев, 15 июля 2013 г.