Закончилось лето. укр

Ирина Бондарь Левобережная
Так швидко закінчилось літо!
Дощі потяглися похмурі...
У дзеркалі долі розбитім
Примарною тінню живу я...

Вдивляюся в профілі вулиць,
А там, за дощів пеленою,
Дві постаті в літо вернулись,
І не по-прощались зі мною...