То не дощ. укр

Ирина Бондарь Левобережная
То не дощ.
То дрібненькі сльози.
Ти не віриш.
Підступність шукаєш.
Наїжачено дивишся скоса,
І обличчя своє ховаєш...
Не брехала я.
Вірила щиро,
Що підтримка моя поможе
Над буденною
Дійсністю сірою
Хоч маленьку знайти перемогу!
Усміхнутися зачудовано.
Розмаїттям життя
Пройнятися...

То не дощ.
То дрібненькі сльози.
Бо до тебе вже
Не піднятися...