Летала. укр

Ирина Бондарь Левобережная
Літала учора вночі.
Не віриш?
           Махнула крилом,
А журавлині ключі
           кликали за вікном...
 
І полетіла я
            в зоряну височінь,
Далі, далі у вись
            линь, душа моя, линь...

Там гарно. Так легко там!
Знаєш... Там люблять мене...
Я вічувала там ніжне і осяйне....

Ніби мене обіймав
              люблячий і палкий...
І на руках тримав,
               і щока до щоки...
І очі гріли теплом,
               так любо, так мило було...

-"Жінко, закрий вікно!
               Холодом потягло!"