Бачу фото тво з нею, ревнувати починаю

Вика Максименко
Бачу фото твоє з нею,
Ревнувати починаю
І можливо там нема підстав для цього,
Але я так тебе кохаю,
Що ревную навіть до фото
Де ти з іншою стоїш.
Так ревную,що у мене ніженьки тремтять
І оченята так важко стримують слізоньки.
А якщо ж даремно я тебе ревную
Ти пробач мене,за ревнощи мої.