Нэнси

Князев Дмитрий
Він чекає на неї
Дивиться в небо
Крізь заплакані очі
Кожної ночі

Він хоче до неї
Злетіти до неба
I впасти в обійма
Хочаб в сноведіннях

Стрілки годинника йдуть,біль минає
В серці кохання його блукає

Приспiв:
Він чекає на неї
Вона в постійному русі
Він кохає її
Але ти не в її вкусі
Вона чекає на принца
Який розсікає на Мерсі
Mercy за біль Ненсі!
Mercy за біль Ненсі!

Він закоханий в неї
Цитує Шекспіра
I шле їй дарунки
В листах поцілунки

Він віддав своє серце
Щастя і душу
Єдиній на світі
Єдиній на світі
          15.07.13