В клетке. укр

Ирина Бондарь Левобережная
Світло.
Воно залишилось, щоб зігрівати тюрму.
Видно,
Так доля випала, не зрозуміло чому.
Видно,
Було так треба ангелам в небесах.
Світло,
Краплина неба, клітка і пута в крилАх…