Тобi одному, лиш тобi

Вика Максименко
Тобі одному,лиш тобі
Дарую ніжність своїх рук.
Тобі одному,лиш тобі
Дарую теплі почуття свої,
Що звуться любов’ю.
Тобі одному,лишь тобі
Я подарую до кожної клітинки себе
І лиш тобі дозволю цілувати мене,
І вночи,і на ранок.
Тобі одному,лиш тобі
Дозволю зачаровувати мене
Своїм поглядом яскравих очей.