Одкровення

Любов Ведута
ОДКРОВЕННЯ

Як я боюся того одкровення!
Його так хочу у рядки сховати,
Але крізь них просвічує, мов сонце
Через стареньке величезне сито,
Та так, що аж засмагло і правдиво
На вигинах тих душ, котрі читають,
Свої палкі залишить поцілунки.