Без комментариев. укр

Ирина Бондарь Левобережная
Ідеш відкрито, і не помічаєш -
Дорога та покручена й вузька...
Бо гірко не тоді, коли втрачаєш.
Коли людина зраджує близька...
 
Коли людині відкриваєш душу,
Коли їй довіряєш почуття,
А та людина закриває мушлю,
Й навік тебе викреслює з життя...