Маска. укр

Ирина Бондарь Левобережная
Серед людей іду одна.
Весела, як завжди, всміхаюсь.
Бринить натягнута струна
Там, де болючих місць торкаюсь…
 
Та краще буду я смішна,
Аніж спотворені гримаси…
Дивіться, люди, не сумна!
Та надто сильно душить маска…