9 years

Найт Ингейл
My song was born
From scorn and pain.
My music bleeds
Out of my veins.
It's dark red and
It's salty warm.
You've poisoned it -
It's all outflowed.

Песнь родилась из боли и презренья,
И музыка моя - кровотеченье,
Соленый теплый ток глубоких красных рек,
Отравенных тобой, излившихся на свет.