***

Ирина Бондарь Левобережная
Не шукаю із цього виходу.
Просто я минулим живу.
Вранці каву заварюю. Дихаю
Ароматом п`янким наяву.

Просто в око піщинка потрапила.
Та байдуже. З сльозою стече…
Щось важливе учора я втратила…
Не болить. А нестерпно пече…