Солодке кохання

Шведенко Сергей
Це ніжне життя,
Минуло немов небуття,
Це солодке кохання,
Не буде останнім,

Все що тут,
Це від душі,
Все що тут,
Це лиш тобі,

Ти залишилась,
В моїй уяві,
Ти залишилась,
В моїй душі,
Ти залишила,
Слід на моїх устах,
Це ніби солодкий страх,

Кожну мить, коли я очі закривав,
З'являвся образ твій,
Він такий прекрасний,
Ніколи не згасав,
Образ твій так ніжно,
Кохання малював,

Ти як сльоза,
В безкінечність йдеш,
Не мрію вже про ніжність і про славу,
Твої чари, любов мою підняли,
Ти навіть світишся вночі,
Як на небі, ті зірки,

Ти ніби зайченя,
Самотнє, та беззахисне,
Ти ніби Янгол ,
Залишишся зі мною,
Ти ніби квітка,
Намилуватися не можу я тобою,

Без тебе,
Свого життя не бачу,
Тебе: Я буду цінувати,
Щастя дарувати,
З совістю не грати,
Я обіцяю, тебе любити і кохати,
І бути відданий,
Одній, єдиній,
Це лиш тобі,

Для мене,
Ти єдина,
Для мене,
Ти  кохана,
Богом ти обрана.