Ти вгадай

Любов Ведута
ТИ ВГАДАЙ

Зацілую, просто зашепочу,
Ущипну і смикну, й укушу.
Знаю, що не знаю, чого хочу,
Та тебе, як грушу, я трушу.

Ти вгадай одне хоча б бажання,
Їх у моїй чаші аж за край.
Ти скажи одне хоча б признання!
Ще і ще! По вінця наливай!

Не заснеш, ти ж знаєш! Для спокою
Так і так, і так ще обійми!
Мить пройде - не буду вже такою,
Не веди мене ще в свої сни.

Зацілую, бо немає ради,
І любистком постіль притрушу.
Ти, чого я хочу, мусиш знати.
- Спати хочу! - так тобі скажу.