Березово написане життя

Любов Ведута
БЕРЕЗОВО НАПИСАНЕ ЖИТТЯ

Сьогодні книжку пам"яті гортаю.
Маленька, небагато сторінок,
Але зі здивуванням помічаю,
Як там багато світиться думок.
Які цікаві судження й пориви,
Який незвичний долі поворот!
Ця жінка є, без сумніву, щаслива,
Хоч трохи смутку є отут і от...
А ось на цій освітленій сторінці
Найяскравіше бачу почуття.
В щасливої усміхненої жінки
Березово написане життя.
Охоче з нею зараз розмовляю,
Розмови жовтий струменить пісок.
В березовім житті її, я знаю,
І мій короткий зустрічі рядок.