A vayse nakht

Исроэл Некрасов
A vayse nakht

An ovntreyt tsit zikh tsu shtil,
Gedoyert biz same baginen.
Di vayslekhe, klepike milkh
Vet haltn in rinen un rinen.
Der letster tramvay iz farbay,
Di shtot iz farglivert gevorn,
Un dakht zikh, me ken fun dos nay
Dos onheybn, vos s'iz farlorn.
Nor epes iz vider nito,
Es felt, un me ken nit gefinen.
A meydl shtelt op an avto
A hunderter zikh tsu fardinen.