Посвячення

Александр Чубукчи
Гей! Літописці,  беріть олівець,
Та напишіть як це було.
В сурми заграйте з великих фортець,
Щоб вся Європа почула.

Сяє як сонце струми   
Жовто-блакитна  дружина.   
Мрія здійснилася – ми
Главна  футбольна країна .

Так будьмо и зараз!
Так будьмо завжди!
Так випем з футбольного кубку!
Здобули футбольну славу  діди
Залиште й онуки зарубку.

Вищий  за всіх прапорів               
Прапор моєї  країни.
До слави футбольній привів
Неньку мою Україну!