Я думаю

Любов Ведута
Я ДУМАЮ

Я тут живу! Я мрію тут!
Тут плачу інколи й сміюся,
І тут вигадую мету,
І досягну! Я не боюся!

А ти прийшов і попросив
Тебе у світ мій допустити,
І оберемками носив
Най-найулюбленіші квіти

Туди, де я жила одна,
Туди, де плакала й сміялась,
Туди, де мрії всі сповна
Найзаповітніші збувались.

Я ще не знаю, що зроблю.
Чи хочу двері відчинити?
Я думаю, і я не сплю.
Не спиш і ти. Не сплять і квіти...