***

  Добрoi ночi,  любове моя,
  Мое серденько, мiй мiсяцю ясний
  Зiрка кохання до тебе не згасне
  Ясно зоритиме тисячу лiт.
  Мiй променистий, яскравий Чудесний,    Наше кохання  iз згарищ воскрксне
  Ще яскравише воно загорить
.
   05.07.2913